Kattoremontti

KATTOREMONTTI HÄMEENLINNAN SEUDULLA

KATTOREMONTIT JA KATON KORJAUKSET | 100% SUOMALAISELTA YRITYKSELTÄ

Ammattilaisemme toteuttavat kattoremontit ja katon korjaustyöt Hämeenlinnassa ja ympäristökunnissa. Taitavissa käsissämme kattoremontti hoituu vaivatta kaikkiin kohteisiin taloyhtiöistä, omakotitaloihin, pientaloihin ja piharakennuksiin kuten ulkovarastoihin. Korjaamme kaikki katot tunnettujen valmistajien laadukkailla materiaaleilla. Asiakaskuntamme koostuu niin yksityisistä, yrityksistä kuin taloyhtiöistä Hämeenlinnan seudulla.

PELTI-, TIILI- JA HUOPAKATTOREMONTIT VARMALLA OTTEELLA

Teemme kattoremontit varmalla otteella pelti-, tiili- ja huopakattoihin Hämeenlinnan seudulla. Meiltä laadukkaat kattokorjaukset, -huollot kuten katon pesu ja maalaus, suunnittelusta toteutukseen avaimet käteen -palveluna. Kauttamme saat myös uusien konesaumakattojen ja kattotarvikkeiden asennukset varmalla otteella. Kohteen valmistuttua luovutamme sen aina suurella ammattiylpeydellä ja siivoamme
jälkemme työmaalta.

Pyydä meidät paikan päälle ja teemme kattoremontista ilmaisen arvion Hämeenlinnan ja ympäristökuntien alueella. Kartoituksen yhteydessä selvitämme mikä on kattosi remonttitarve ja laajuus, vai olisiko sittenkin täysin riittävä toimenpide tiivistää vesikate tai huoltaa se priimakuntoon pesulla ja pinnoituksella. Joskus kuitenkin tarvitaan kokonaisvaltainen kattoremontti, eikä sitä ole syytä siirtää liian pitkään. Huolellinen suunnittelu takaa turvallisen kattoremontin ja me autamme sen saavuttamisessa. Kattoremontti on usein yksittäiselle taloudelle suuri investointi, joten voit hakea kauttamme helposti joustavaa OP-rahoitusta sopivalla maksuerällä.