Katon pesu

Kattopesut ja pinnoitukset kannattaa tehdä säännöllisesti

Katon pesu kokeneelta tekijältä Hämeenlinnan alueella

Katto vaatii säännöllistä huoltoa, jotta se pysyy kunnossa ja elinkaari on mahdollisimman pitkä. Suomessa kattoa rasittaa pakkaset ja muut vaihtelevat sääolosuhteet. Vuosien aikana katolle kertyy kasvustoa ja monenlaista likaa, joka ajan mittaan kuormittaa kattoa ja johtaa siihen, ettei katon pesu ole enään riittävä huoltotoimi. Tällöin vaihtoehtona on katon maalaus tai kattavampi remontti.

Katon pesu on helppo sekä nopea tapa huoltaa ja kohentaa katon ilmettä! Ammattitaitoinen henkilökuntamme käyttää tehokasta pesukalustoa, liikumme katolla tottuneesti sekä valitsemme oikeat pesu- ja suoja-aineet.

Tilaa katon pesu heti niin tulemme paikan päälle katsomaan katon kunnon ja arvioimaan käsittelyn tarpeen.

Katon pesu kaikille kattopinnoille

Teemme kattopesut tiilikatoille, mineriittikatoille ja peltikatoille. Katon pesuun valitaan kattomateriaalille sopiva oma käsittely, pesuaineet ja työ tehdään huolella. Säännollisellä katon pesulla voidaan välttää kattovauriot, samalla katon ikä pitenee ja ilme pysyy siistinä.

Meiltä saa katon pesun lisäksi myös muut kattohuoltoon ja katon maalaukseen liittyvät palvelut Hämeenlinnan seudulla. Jätä katon pesu meidän huoleksi ja voit luottaa laadukkaaseen lopputulokseen!