Katon pinnoitus

KATON PINNOITUS UUDISTAA ILMEEN JA SUOJAN

Kattopinnoitukset Hämeenlinnan seudulla

Vain murto-osalla kattoremontin kustannuksesta saadaan katon pinnoituksella upea lopputulos. Katon pinnoitus palauttaa suojauksen ja ilmeen lähes uuden veroiseksi. Lisäksi katon pinnoittaminen on nopea tapa kunnostaa katto. Itse pinnoitustyö kestää vain muutaman päivän suojauksesta loppusiivoukseen.

Ammattilaisen toteuttamana pohjatyöt, pesu ja pinnoitus juuri oikeilla tuotteilla pidentää katon elinkaarta huomattavasti. Käytämme aina oikeaoppista tekniikkaa ja ensiluokkaisia suoja-aineita sekä maaleja. Laadukkaat tuotteet antavat katollesi moninkertaisen käyttöiän, heikompiin tuotteisiin verrattuna. Pinnoitamme katon sovitussa aikataulussa ja niin, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen.

Katon pinnoitukset nopeasti ja luotettavasti

Katon pinnoitukset luotettavalta kattokonkarilta Hämeenlinnassa ja ympäristökunnissa nopeasti ja luotettavasti. Kattopinnoituksia toteutamme kaikkii eri kattomateriaaleihin kuten pelti-, huopa-, vartti- ja tiilikattoihin. Katon pinnoitus vaatii aina kattavan kuntokartoituksen ja arvion katon kunnosta. Katon pinnoitus on ehdottomasti järkevä ratkaisu, kun kattorakenteet ja aluskate on hyvässä kunnossa. Mikäli katon kunnostus on ajankohtainen niin pyydä meidät ilmaiselle kartoituskäynnille.